Στο επίκεντρο του ευρωπαϊκού βόλεϊ εφήβων η Μυτιλήνη καθώς στο κλειστό γυμναστήριο στη Νεάπολη, διεξάγονται οι προκριματικοί αγώνες του 2ου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βόλεϊ αγοριών Κ17.
Η εθνική μας ομάδα βόλεϊ, εδώ και δύο εβδομάδες φιλοξενούνταν και έκανε την προπόνησή της στη Μυτιλήνη.
Οι αγώνες για τον Έ όμιλο ξεκίνησαν την Παρασκευή 21 Απριλίου, και ολοκληρώνονται αύριο Κυριακή. Η Εθνική μας κέρδισε στην πρώτη αγωνιστική με 3-1 το Ισραήλ ενώ χθες κέρδισε και την Ολλανδία με 3-0 και σήμερα θα αντιμετωπίσει την Τσεχία.
Στην τελική φάση του Ευρωβόλεϋ αγοριών προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου και ο καλύτερος τρίτος από τους πέντε προκριματικούς ομίλους.
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.





