Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα Τετάρτη 15.02.2023 στις 17:00 στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, τους 35 εθελοντές της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Ελλάδος (ΕΠΟΜΕΑ) οι οποίοι επιστρέψαν από την Τουρκία όπου συμμετείχαν επιτυχώς στις έρευνες ανεύρεσης επιζώντων από τα συντρίμμια του καταστροφικού σεισμού .
Σε ένδειξη Πανελληνίου ευγνωμοσύνης τίμησε τους Εθελοντές και έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb :
“Καλωσορίσαμε πίσω στην πατρίδα και τιμήσαμε τους επίλεκτους διασώστες μας από όλη την Ελλάδα , που μετέβησαν στην Τουρκία με μέριμνα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και προσέφεραν εκεί μεγάλη βοήθεια.”
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.






