ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τηλεδιάσκεψη εν όψη της επερχόμενης κακοκαιρίας «EVA»….

post-img

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης και ο Αντιπεριφερειάρχης Πανάγος Κουφέλος, συμμετείχαν μέσω τηλεδιάσκεψης στην έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής
Προστασίας, ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας «EVA», παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστου Στυλιανίδη, του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα και όλων των εμπλεκόμενων κρατικών υπηρεσιών.

Στην σύσκεψη έγινε ενημέρωση από ειδική ομάδα
επιστημόνων για την πορεία και την εξέλιξη του φαινομένου και συζητήθηκαν τα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να ληφθούν.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.