ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

“Καζάνι που βράζει” η ΔΕΕΠ της Ν.Δ. Σάμου. Δύσκολο στοίχημα η μονοεδρική για το κυβερνών κόμμα!

post-img
Καζάνι που βράζει είναι η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στη Σάμο με πολλά ιστορικά στελέχη ήδη να έχουν αρχίσει πόλεμο  κατά της Κυβέρνησης Μητσοτάκη ύστερα από την χυδαία συμπεριφορά του Γραμματέα ΠΕ ΝΔ Παύλου Μαρινάκη, ο οποίος έδιωξε από συγκέντρωση σε επίσκεψη του με τον Στέλιο Κονταδάκη αιρετούς και στελέχη της ΝΔ  που πρόσκεινται στην παράταξη του Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη. 
Η συγκεκριμένη κίνηση κατακρίθηκε όσο τίποτε άλλο από την τοπική κοινωνία, η οποία μιλάει για πρωτοφανή δικτατορισμό και ουσιαστική προσβολή προς τους πολίτες οι οποίοι τιμούν με την ψήφο τους όλα αυτά τα στελέχη. 
Μερικοί πάλι κάνουν λόγο για ανικανότητα του Προέδρου της ΔΕΕΠ ΝΔ Σάμου να διαχειριστεί τις καταστάσεις ενώ άλλοι είναι εκείνοι που χαρακτηρίζουν τον Γραμματέα της ΠΕ ΝΔ ως ένα εγωιστικό υπεροπτικό παιδαρέλι το οποίο διορίστηκε χωρίς να έχει γνώση των πραγμάτων στην τοπική κοινωνία. 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας από στελέχη της ΝΔ ήδη έχουν φτάσει στην Πειραιώς τα πρώτα τηλεφωνήματα για αλλαγή του Προέδρου της ΔΕΕΠ ΝΔ Σάμου, ο οποίος δεν φρόντισε να προστατέψει ούτε τους γραμματείς αλλά ούτε και τα στελέχη τα οποία χρόνια βρίσκονται και αγωνίζονται για το κόμμα. 
«Αλλαγή του ανίκανου Προέδρου, ο οποίος δεν ψηφίστηκε Αλλα διορίστηκε…!» ήταν χαρακτηριστική έκφραση πολιτικού προσώπου που έχει τιμήσει με νίκες το κόμμα εδώ και πολλά χρόνια σε στέλεχος του οργανωτικού το κόμματος. 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρόεδρος ήταν συμφωνημένο να αλλαχθεί εν μέσω διετίας από τον έτερο τότε ενδιαφερόμενο, ο οποίος αποσύρθηκε για την ενότητα του κόμματος  με τη συμφωνία να αναλάβει στα μισά της θητείας. 
Δύσκολο στοίχημα φαίνεται λοιπόν η μονοεδρική της Σάμου για το κυβερνών κόμμα.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!