ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Οι εμμονές του Γιάννη Σπιλάνη …και το αυτογκόλ!

post-img

 Ο κ. Σπιλάνης και η  Συμπαράταξης Πολιτών συνεχίζοντας την ίδια αναποτελεσματική, στείρα  και κυρίως χωρίς προτάσεις αντιπολίτευση του απέναντι στον  Κώστα Μουτζούρη  αυτή την φορά υπέπεσε  σ’ ένα ακόμα λάθος φθάνοντας  στα όρια του κιτρινισμού, «χτυπώντας» και την σύζυγό του Περιφερειάρχη  Κ. Δήμητρα Μουτζούρη.

Ο κύριος Σπιλάνης σε μια ανακοίνωση με αποσπασματικές αναφορές σε πρόσωπα, γεγονότα, λανθασμένα χωρίς διασταυρώση νούμερα( υπάρχουν αποφάσεις οικονομικής επιτροπής αναρτημένες στη διαύγεια ) «πέταξε λάσπη στον ανεμιστήρα» χωρίς όμως να απομακρυνθεί από την φτερωτή……….

 

  Ο κ. Σπιλάνης κατάφερε να βάλει το «αυτογκόλ»! και δεν είναι το πρώτο,  η  πολιτική του διαδρομή  έχει αρκετά, ακόμα και η άρνησή του να είναι σήμερα Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και να κινεί τα νήματα της τουριστικής στρατηγικής του ΒΑ με Περιφερειάρχη τον Κώστα Μουτζούρη που αποδεδειγμένα έχει δείξει ότι βλέπει τα πρόσωπα και τις ικανότητες και όχι το κομματικό προφιλ  και παρελθόν των συνεργατών του, όπως για παράδειγμα με τον πετυχημένο Αντιπεριφερειάρχη Χριστόφα, μόνο ως αυτογκόλ εκλαμβάνεται…..  

 

  στο Αίπος…..

  Ο  κ. Σπιλάνης αναφέρει : «Μετά τις περσινές γιορτές στο Αίπος που στοίχησαν το διπλάσιο από το έργο που είχε εκτελεστεί…» Καταρχήν  είναι γνωστό ότι  το έργο που εκτελέστηκε στο Αίπος στοίχησε 25000ευρώ και καλύφθηκε εξολοκλήρου από χορηγίες που συγκέντρωσε η κ. Μουτζούρη ενώ η «γιορτή»  εκτός του ότι συνδυάστηκε με τους αιγαιοπελαγίτικους αγώνες στίβου που η ΠΒΑ θεσμικά πάντα χρηματοδοτεί  ήταν μια επιτυχημένη και πολλαπλά προβεβλημένη πανελλαδικά στα ΜΜΕ εκδήλωση που δεν περιορίστηκε μόνο στο Αίπος αλλά και σε άλλα μέρη της Χίου που για δύο μέρες έπαιζε σ όλα τα κανάλια αναδεικνύοντας το τουριστικό προϊόν του νησιού εν μέσω μάλιστα και των αρνητικών συνθηκών λόγο του Κορωναιού.

 

Σμύρνη μου αγαπημένη…….

Ο κ. Σπιλάνης αναφέρει «και χωρίς να ξεχνάμε τη χρηματοδότηση της ταινίας της κας Ντενίση». «Η Σμύρνη μου αγαπημένη»  είναι ίσως η πιο πετυχημένη παραγωγή της τελευταίας δεκαετίας με προβολή μέσα και έξω από την Χώρα. Μόλις πρίν 3 ημέρες  ο εθνικός κήρυκας(δείτε το σύνδεσμο)  έγραψε για την τεράστια επιτυχία στης προβολής στην Νέα Υόρκη ενώ συνέχεα παίρνει το Παρίσι με τις ομορφιές της Λέσβου να ταξιδεύουν σ όλο τον κόσμο!

 

Τάσος Δούσης……

Ο κ. Σπιλάνης αναφέρει:  ”χρηματοδότηση 45.000€ για ντοκιμαντέρ σε παραγωγό ελληνικού καναλιού που θα προβάλλεται σε αντιπαράθεση με άλλο για τις …..Σεϋχέλες του ίδιου παραγωγού….”

Σύμφωνα με την απόφαση της οικονομικής επιτροπής η δαπάνη ανέρχεται 20000ευρώ για την προβολή τεσσάρων νησιών, ποσό που για τους ανθρώπους της τηλεοπτικής αγοράς είναι ελάχιστο για κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας και για τον δημοσιογράφο που θεωρείτε ο γκουρού του Τουρισμού στην Ελλάδα… το σχόλιο για τις Σεϋχέλλες στερείται αισθητικής…

 

δημοσιογράφους και influencers……

Ο κ. Σπιλάνης αναφέρει: “Ενορχηστρωτής της όλης προσπάθειας η Περιφερειακή σύζυγος που πρωτοστατεί και παρεμβαίνει με έδρα τη Χίο οργανώνοντας μεσαιωνικές φιέστες, εκδηλώσεις με δημοσιογράφους και influencers ξοδεύοντας δεκάδες χιλιάδες ευρώ.”

Δεκάδες χιλιάδες ευρώ; χωρίς να αναφέρονται συγκεκριμένα ποσά πως  και που δαπανήθηκαν … Είναι πια παγκόσμιος αποδεκτό ότι η σύγχρονή  επικοινωνιακή πρακτική υπαγορεύει τις παραπάνω πρακτικές αν θες να έχεις αποτελέσματα …

 

Αυτό πάντως που θα είχε σημασία πραγματικά για όλους μας θα ήταν να  διαβάσουμε ποιες είναι οι προτάσεις του κ. Σπιλάνη για την τουριστική προβολή και ανάπτυξη, αλλά με συγκεκριμένες αναφορές και όχι τα γνωστά κατεβατά που βγαίνουν και  διακινούνται με  copy paste στο διαδίκτυο….. ειδάλλως τα αυτογκόλ θα συνεχιστούν…..   

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!