Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στα τοπικά ΜΜΕ για το τι «μέλει γενέσθαι» στις επόμενες Περιφερειακές εκλογές! Κάποιοι διακαώς προσπαθούν να δημιουργήσουν «κλίμα» εμφανίζοντας  υποψηφίους Περιφερειάρχες που θα υποστηριχτούν από την Νέα Δημοκρατία ενώ παράλληλα  στόχο έχουν να «αποδομήσουν» τον νυν Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη με  ευφάνταστα  σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αγγίζουν τον κιτρινισμό.

Μόλις σημερα  κυκλοφόρησε άρθρο με πληροφορίες από το «Μαξίμου» ότι  η Νέα Δημοκρατία προσανατολίζεται στην υποψηφιότητα Αθανασίου για την Περιφέρεια και μάλιστα περιγράφεται και περιστατικό στο οποίο ο  Περιφερειάρχης ζήτησε τον λόγο… « με τις φωνές να ακούγονται στον δρόμο»……… αστειότητες πραγματικά ειδικά σε οσους γνωρίζουν τον χαρακτήρα του και την εκτίμηση που εχει στον Χ .Αθανασίου .

Είναι γνωστό “τοις πάσοι”  ότι οι πληροφορίες αυτές και η διασπορά τέτοιων ειδήσεων εκπορεύονται από συγκεκριμένο Υπουργικό γραφείο που βλέπει να χάνει τα πάντα στην εκλογική του Περιφέρεια με αφορμή την στάση Μουτζούρη στο Μεταναστευτικό 

Επειδή δε η μάχη στην εκλογική του περιφέρεια έχει χαθεί αναζητά συμμάχους και ερείσματα στην κομματική υποστήριξη στο νησί της Λέσβου και τι καλύτερο σωσίβιο για αυτόν από τον εκλεγμένο Βουλευτή του κόμματος Χαράλαμπο Αθανασίου.

Ο Αθανασίου…..

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής σύμφωνα με το δημοσίευμα «δέχεται ισχυρές πιέσεις  από το Μαξίμου να είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια ΒΑ….αλλά δεν έχει αποφασίσει ακόμα!». Το σίγουρο είναι ότι ο πρώην Υπουργός όχι  μόνο δεν το σκέφτεται αλλά όπως και ο ίδιος έχει πει σε φίλους και πηγαδάκια το αποκλείει εντελώς. Ξέρει πολύ καλά μέχρι  που να απλώνει τα πόδια του σε σχέση με το πάπλωμα, όπως λέει και ο λαός μας. Τα δε στελέχη που υποστηρίζεται ότι «έδωσε» στον Μουτζούρη δεν είναι “πρόβατα” και μετά από θητεία σε θέσεις «κλειδιά» και έχοντας διαμορφώσει την δική τους πολιτική πορεία χάρη στον νυν Περιφερειάρχη δεν θα ρισκάρουν την  μη εκλογή τους ή ακόμα και την αποστρατία τους.

Επίσης ένας ακόμα παράγοντας που δεν λαμβάνεται υπόψιν ή σκόπιμα  αποκρύπτεται είναι  ότι πολλά πρωτοκλασάτα στελέχη του συνδυασμού της Καλογήρου αλλά και του νυν Αντιπεριφερειάρχη Χριστόφα  τώρα πια βρίσκονται στην αγκαλιά του Κώστα Μουτζούρη σε θεσμικές θέσεις αναπτύσσοντας σχέσεις αλληλοεκτίμησης και εμπιστοσύνης χωρίς να παραγνωρίζουν την ευκαιρία που τους δόθηκε από τον τεχνοκράτη Μουτζούρη να αναδείξουν την αξία τους.

Ο Μουτζούρης…..

Αυτό που δεν μπορούν να χωνέψουν στην απέναντι πλευρά είναι η  δημοφιλία και τα λαοφιλή αισθήματα προς τον  Κώστα Μουτζούρη σ όλη την Περιφέρει ΒΑ. Έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κόσμου .Ακόμα και αυτοί που ανήκουν σε άλλους πολιτικούς χώρους αναγνωρίζουν την ανιδιοτέλεια και τις αγνές προθέσεις του με σκοπό την  Ανάπτυξη στην  Περιφέρεια. 

 Όλα δείχνουν ότι η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου δεν θα αλλάξει χέρια στις επόμενες εκλογές και αυτό έχει χαλάσει τα σχέδια σε καποιους  που έχουν επενδύσει στην άνευ όρων παράδοση των νησιών μας στα συμφέροντα και σε σχεδιασμούς που δεν αποφασίζονται από τους  νησιώτες.

Ο Κώστας Μουτζούρης θα είναι με τους πολλούς όπως επανειλημμένα έχει δηλώσει!

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ