ΤΟ 78% ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ SAMOS24.GR

Ανοιχτή δημοσκόπηση στα social media πραγματοποίησε το Samos24.gr τις 2 προηγούμενες ημέρες με σκοπό να διαπιστώσει πως η τοπική κοινωνία της Σάμου βλέπει μια πιθανή παραίτηση του Δημάρχου και του υπόλοιπου Δ.Σ ως τρόπο διαμαρτυρίας στα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση για το μεταναστευτικό και την καινούρια υπερδομή που θέλει να κατασκευάσει στην τοποθεσία Ζερβού.

Ο Δήμαρχος Σάμου σύμφωνα με τα ποσοστά φαίνεται πως με τις κινήσεις του τους τελευταίους 2,5 μήνες κατάφερε να ικανοποιήσει τους κατοίκους της Ανατολικής Σάμου και να έχει την αμέριστη στήριξή τους.

Πιο συγκεκριμένα το 78% των συμμετεχόντων ψήφισαν πως θέλουν ο Δήμαρχος να παραμείνει στην θέση του και να συνεχίσει τις προσπάθειες που πραγματοποιεί ενώ μόλις το 22% ζητάει από τον Δήμαρχο να παραιτηθεί.
Στην δημοσκόπηση ψήφισαν 1.700 πολίτες.

Οι 1336 ψήφισαν πως θέλουν ο Δήμαρχος να παραμείνει και να μην παραιτηθεί ενώ μόλις μόνο 364 ζήτησαν την παραίτησή του.

Όπως όλα δείχνουν και με την τεράστια διαφορά που προέκυψε ο κ. Στάντζος πρέπει να ξανασκεφτεί το ενδεχόμενο της παραίτησής του σεβόμενος πάντα την πρόσφατη νωπή λαϊκή εντολή που έλαβε.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στις πρόσφατες Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019 ενώ την Α΄ Κυριακή ο συνδυασμός του κ. Στάντζου ήρθε δεύτερος, στον δεύτερο γύρο έκανε την διαφορά και κέρδισε.

Αυτό επιβεβαιώνεται σήμερα και από την δημοσκόπησή μέσω του Facebook ότι δηλαδή οι πολίτες θεωρούν τον κ. Στάντζο ως το κατάλληλο πρόσωπο για να βρίσκεται στο τιμόνι του Δήμου μας.

Πηγη samos24.gr

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here