Οι Σπιτικές Λιχουδιές ανανεώθηκαν με νέα όψη στο εστιατόριο, κήπο με θέα αλλά και νέο μενού από τον chef Τριαντάφυλλο Καλατζή ο οποίος δίνει στα “σπιτικά” πιάτα που δημιουργεί τη δική του γαστρονομική πινελιά. 
Στο μενού κυριαρχούν τα φρέσκα θαλασσινά που προέρχονται από μισθωμένα καΐκια της Λήμνου, οι παραδοσιακές πρώτες ύλες, καθώς δεν λείπουν και τα ντόπια κρεατικά βασισμένα σε παραδοσιακές συνταγές. 
Πιάτα όπως ρεβίθια με λαυράκι, φλωμάρι με σουπιά, και φλωμάρι με κατσίκι είναι χαρακτηριστικά του εστιατορίου ενώ δεν λείπουν και κλασσικές γεύσεις όπως πιλάφι με θαλασσινά και χωριάτικο λουκάνικο με μελίχλωρο Λήμνου. Τα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά φτάνουν καθημερινά ενώ προτεραιότητα του chef είναι να στηρίζει παραγωγούς από όλα τα μέρη της Ελλάδας και ιδιαίτερα από τη Λήμνο. 
Το εστιατόριο Σπιτικές Λιχουδιές,  απέκτησε νέα δροσερή αυλή στην οποία μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας με θέα τη θάλασσα. Η βεράντα του εστιατορίου έχει ανανεωθεί και είναι ο πιο κατάλληλος χώρος για ένα απογευματινό μεζέ, καθώς υπάρχει και συγκεκριμένος χώρος για παιδιά. Στο εστιατόριο μας υποδέχεται η Θεοδοσία, η οποία μαζί με τον chef φροντίζουν οι επισκέπτες να νιώσουν σαν το σπίτι τους. 
Οι Σπιτικές Λιχουδιές μπορούν να εξυπηρετήσουν την κάθε εκδήλωση σας και με ειδικά μενού.
Τηλέφωνο: 2254 092500
Διεύθηνση: Λιμάνι Νέας Κούταλης, Λήμνος 81400

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here