Η  Βιοτεχνία παραγωγής και εμπορίας νωπών & κατεψυγμένων αλιευμάτων Καπνιστά και αλίπαστα  “Λήμνου Θάλασσα”των  αδερφών ΚΟΥΤΟΥΚΗ είναι  μία δυναμική και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία που παρασκευάζει αλίπαστα, φιλέτα, καπνιστά  μαρινάτες, σε διάφορες συσκευασίες.

Η Εταιρία εδρεύει στο Μούδρο της Λήμνου  και με ντόπια αλιεύματα έχει καταφέρει να γίνει γνωστή Πανελλαδικά  κυρίως για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, αλλά  κυρίως έχει καταφέρει να αποσπάσει τον  σεβασμό στον χώρο των συσκευασμένων αλιευμάτων.

Η Εταιρία διαθέτει σήμερα στην κατανάλωση μία μεγάλη ποικιλία τυποποιημένων και νωπών αλιευμάτων   ξεχωριστής γεύσης και ανωτέρας ποιότητας.

Ο αρμονικός συνδυασμός τριών βασικών στοιχείων έχουν δώσει ένα ξεχωριστό προφίλ στα αλιεύματα “Λήμνου Θάλασσα” 

  • Η επιλογή ανωτέρας ποιότητας πρώτων υλών,
  • Η βαθιά γνώση της παραδοσιακής τεχνογνωσίας και
  • Οι σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους και εξοπλισμό συσκευασίας που χρησιμοποιεί και συνεχώς ανανεώνει.

Η φιλοσοφία της Εταιρίας στηρίζεται στη συσκευασία προϊόντων σταθερής γεύσης και αγνής ποιότητας.  Συνδυάζοντας δε την αρμονική εφαρμογή μοντέρνων τεχνολογιών και παραδοσιακών τεχνικών, στοχεύει στην συνεχή ανάπτυξη και διείσδυση της σε νέες αγορές.

Αλίπαστα

.

Μαρινάτα

 

Καπνιστά

 

Κατεψυγμένα Ψάρια

 

Κατεψυγμένα θαλασσινά

 

Φρέσκα Αλιεύματα

Η οικογενειακή παράδοση στο ψάρεμα, ο ιδιόκτητος στόλος μας, η αγάπη μας για τον τόπος μας αλλά και ο σεβασμός στην θάλασσά μας είναι όλα αυτά που μας κάνουν να προσπαθούμε για το καλύτερο. Με εμπειρία πολλών χρόνων , φέρνουμε στο τραπέζι εκατοντάδων πελατών μας φρέσκα ψάρια και θαλασσινά από τις θάλασσές μας.

 Τώρα  η  “Λήμνου Θάλασσα”  ακόμα πιο κοντά στον καταναλωτή και διαθέτει άμεσα φρέσκα αλιεύματα απευθείας από τον πάγκο της.

Λειτουργεί πια σε καθημερινή βάση ιχθυοπωλείο στις ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις της προφέροντας φρέσκα ψάρια ημέρας αλλά και  ζωντανά μύδια 

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας, www.limnouthalassa.gr

επικοινωνήστε μαζί μας,

Μούδρος, Λήμνος τκ. 81401

info@limnouthalassa.gr /+30 22540 71001

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here