Με νέο αέρα και πολλές αλλαγές επέστρεψε αυτή τη σεζόν η αγαπημένη μας gelateria στην αγορά της Μύρινας. Το δημοφιλές χειροποίητο παγωτό της Λήμνου γλυκαίνει και φέτος, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τα καλοκαίρια μας, με τη διαφορά ότι ακούει σε νέο όνομα. Gelato di nonna, ή αλλιώς παγωτό της γιαγιάς είναι πλέον η επωνυμία του καταστήματος, με καμία ωστόσο αλλαγή στην ποιότητα του gelato.

H συνταγή είναι γνωστή: αγνά υλικά, φρέσκο γάλα, όχι αυγά, όχι κρέμα γάλακτος, όχι βούτυρο. Μάλιστα, από φέτος το παγωτό παρασκευάζεται στο ίδιο το κατάστημα και ο καταναλωτής το απολαμβάνει πιο φρέσκο από ποτέ! Οι μοναδικές του γεύσεις Pistachio, Baba au rum, Caprice, Nocciola είναι εδώ, αλλά φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και new entries όπως Τσουρέκι και Καϊμάκι. Το team είναι επίσης γνωστό. Η διεύθυνση και το προσωπικό παραμένουν ίδια για να σας εξυπηρετήσουν και φέτος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το καλοκαίρι στο Gelato di nonna έχει ξεκινήσει με χειροποίητο gelato, milkshakes, γρανίτες και φρεσκοψημένες βάφλες σε διάφορες μορφές (waffle balls, pufflecone, puffliterol). Εσύ ακόμα να το επισκεφτείς;

 

Π. Κυδά 5, Αγορά Μύρινας

τηλέφωνο 22540 26477

Facebook page Gelato di nonna Lemnos

Instagram account gelatodinonna_lemnos

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here