
Της Δέσποινας Καμπουροπούλου
Συγχαρήτήρια στην πρόεδρο του συλλόγου κ.Ντίνα Κοντογιάννη και σε ολα τα μέλη του Δ.Σ, για την διοργάνωση της εκδρομής του Σαββάτου στις 28 Μαίου.
Μια εκδρομή που άξιζε απο την αρχή μέχρι το τέλος της.
Συμμετοχή πολύ μεγάλη, 2 λεωφορεία ξεκίνησαν απο το πάρκο Ανδρωνίου.
Πρώτη στάση στο Μετόχι της παλιάς Μητρόπολης, ο αγαπητός κ.Χρήστος Κακαρνιάς μίλησε γιά την ιστορία και την προσφορά της παλιάς Μητρόπολης στο νησί μας
Δεύτερη στάση συμμαχικά νεκροταφεία στο Πορτιανού,μετά απο κεί καφές, και δροσιστικά λημνιά αναψυκτικά οπου ηταν πραγματική απόλαυση κάτω απο την σκιά της σκαμνιάς στην πανέμορφη πλατεία του χωριού……πίνακας ζωγραφικής!!!!!
Οι εντυπώσεις απίστευτες στο Μουσείο Ναυτικής παράδοσης σπογγαλιείας στην Ν.Κούταλη,σαν σφουγγάρι ρουφούσαμε τις πληροφορίες,Χείμαρος η κ.Φραγκάκη Ειρήνη οπου μας μίλησε για την ιστορία και την ζωή των σφουγγαράδων!!!
Το κλείσιμο της εκδρομής ηταν μέσα σε γεύσεις θαλασσινές,λιχουδιές,και ενα θαλασσινό αγέρι ν’ανοίγει περισσότερο την ορεξη.
Απεναντί μας στεκόταν αγέρωχη η Ηρωίδα Μαρούλα, δίπλα στό ξωκλήσι της Ζωοδοχου Πηγής,μια εικόνα με φόντο το μπλέ της Θάλασσας.
Μπράβο Ντίνα Κοντογιάννη την καλή σου διάθεση την σκόρπισες παντού,και πέρα απ’αυτο εσυ και η ομάδα ολοι συντονίζετε και οργανώνετε πολύ καλά τα πράγματα.
Μπράβο και στην Μαρία Κοντογιάννη,Ελένη Σαβόγλου,Μάρθα Καραγιάννη,Γιασεμή Ελιά,Τασούλα Τζελεπή, Βάσω Χαψή.
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.



