Μια πολύ γεμάτη Κυριακή της αποκριάς είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι κάτοικοι της Μύρινας, αλλά και των χωριών της Λήμνου που παρακολούθησαν αλλά και συμμετείχαν, στην 4η καρναβαλική Παρέλαση Μύρινας, που οργανώθηκε άψογα και φέτος.

Από τους ακρίτες κατοίκους δεν έλειψε το κέφι και η φαντασία και σε πολλές περιπτώσεις ήταν εξαιρετικά πρωτότυποι και καλαίσθητοι!

Η παρέλαση εξελίχθηκε σε ένα τεράστιο παρτυ που διασκέδασαν μικροί και μεγάλοι δίνοντας μια ιδιαίτερη νότα χαράς και ζωντάνιας, που τόσο έχουν ανάγκη οι άνθρωποι.

Ακόμα και επισκέπτες που βρέθηκαν για πρώτη φορά στην Λήμνο εντυπωσιάστηκαν ευχαρίστα και συμμετείχαν με ιδιαίτερη διάθεση!

«Πρώτη φορά ήμασταν στη Μύρινα φέτος και είδαμε το καρναβάλι ότι τραβήξαμε σας τις στέλνουμε ίσως τις θέλετε για ρεπορτάζ ή αρχείο διότι ήταν φανταστικά και συγχαρητήρια για όλη αυτή την όμορφη παρέλαση σε όλη τη Λήμνο!»

Εάν και το γενικό συντονισμό τον είχε η κα Αθηνά Τζαννέτου Γιαρμαδούρου, τα εύσημα ανήκουν σε όλους, μηδενός εξαιρεμένου.

Η κριτική επιτροπή έδωσε τρία ξεχωριστά βραβεία, όμως αποτελεί κοινή ομολογία ότι η προσπάθεια όλων,  ήταν για βραβείο!!!

Η Λήμνος και οι Λημνιοί, έχουν πολλές δυνατότητες όταν εκφράζονται και συμμετέχουν και το απέδειξαν ακόμα μια φόρα!

Περισσότερες φωτογραφίες στην σελίδα μας στο Facebook limnosreport.gr

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here