ΛΗΜΝΟΣ

ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στον Δήμο. Άμα σε θέλει το φλουρί σε κυνήγα και σου κάθετε!

IMG_7014

Το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον αναφέρει μια Αρχαιοελληνική παροιμία…

Το πεπρωμένο φυσικά δεν είναι μόνο το κακό, αλλά και το καλό.

Μεγάλη σημερινή απόδειξη, το «θριλερ» με το τυχερό φλουρί της Βασιλόπιτας του Δήμου Λήμνου.

Όσο και να μην το «ήθελε» ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Μαυροθαλλασίτης αυτό τον κυνηγούσε και τελικά τον κατέκτησε.

Με το σήκωμα του κομματιού του, έπεσε στον δίσκο με αποτέλεσμα κανείς να μην γνωρίζει εάν ήταν στον προηγούμενο, στον ίδιο ή στον επόμενο….

Έτσι αποφασίστηκε να γίνει κλήρωση μεταξύ όλων των μελών των δημοτικού συμβουλίου και επιλεκτικέ ο αριθμός 11. Όμως κανείς δεν είχε πρόχειρη την λίστα και έτσι χρειάστηκε ο κ. Μαυροθαλλασίτης να μεταβεί στο γραφείο του, παρατείνοντας την αγωνιά.

Στο δρόμο μάλιστα ακούστηκε να λέει σε οποίον τον ρωτούσε ποιος είναι ο τυχερός, «το έντεκα δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά σίγουρα δεν είμαι εγώ».

Φυσικά δεν πίστευε στα μάτια του, όταν μαζί με άλλους διαπίστωσε ότι ήταν ο ίδιος. Άμα σε θέλει σε θέλει τελικά!!!

Κλείνοντας την εκδήλωση έδωσε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις που δίνει στο LimnosReport και ο Δήμαρχος Λήμνου. (Καλά που υπάρχουν και αυτές οι μέρες δηλαδή…)

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!