ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

Τις τελευταίες ημέρες έχουν «φουντώσει» οι φήμες για παραίτηση του πρώτου στην τάξη Αντιδημάρχου του Δήμου Λήμνου και συνιδρυτή του συνδυασμού  «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΗΜΝΟ» Κ. Σαράντη Πανταζή.

« Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» συμφώνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας είναι …. « η ενίσχυση συλλόγου με πιθανή εμπλοκή δημοτικού Συμβούλου..» όμως αυτό δεν επιβεβαιώνεται από την πλευρά του  κ. Πανταζή και σίγουρα δεν αρκεί από μόνο του λόγο παραίτησης  του «νούμερο δύο» στον Δήμο Λήμνου.

Αυτό  όμως που ποτέ μέχρι σήμερα δεν έκρυψε ο  ο Σαράντης Πανταζής είναι η άποψη του, η οποία ακόμα και αν μερικές φορές είναι διαφορετική από του Δημάρχου ή κάποιων  δημοτικών συμβούλων της παράταξης του, ακούγεται και θα συνεχίζει να ακούγεται χωρίς «εκπτώσεις»  ή να μασά τα λόγια του.

Δεν πιστεύουμε ότι το γεγονός της πριμοδότησης ενός συλλόγου με «χ» ποσό θα οδηγήσουν τον Αντιδήμαρχο σε παραίτηση, άλλωστε για το συγκεκριμένο θέμα υπάρχει σχετική απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου.  ΣΊγουρα η ενόχλησή του για πλημμελή ενημέρωση για θέματα που αφορούν τα οικονομικά του Δήμου και άπτονται των αρμοδιοτήτων του είναι ικανά να δυναμιτίσουν τις σχέσεις του με τον Δήμαρχο και τους άμεσους συνεργάτες του, οι οποίες μέχρι αυτή την ώρα παραμένουν καλές.

Αλώστε τόσο ο Δήμαρχός όσο και η  πλειοψηφούσα παράταξη στο Δημοτικό Συμβούλιο γνωρίζουν καλά ότι θα ήταν πλήγμα για αυτούς  μία παραίτηση του κ. Πανταζή από την θέση του Αντιδημάρχου και με μία πιθανή ανεξαρτητοποίηση του στο Δημοτικό συμβούλιο.

Ο Σαράντης Πανταζής σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα  εξέφρασε και την αντίδρασή του για το θέμα τουριστικής προβολής του νησιού που είχε εκπονηθεί από την προηγούμενη Δημοτική αρχή και υλοποιείται μέχρι και σήμερα από την ανάδοχο εταιρία.

Είναι γνωστή η διαφωνία του για τον τρόπο που αυτό το πρόγραμμα υλοποιείται και για την σκοπιμότητα κάποιων   παραμέτρων του, όπως   για παράδειγμα, τα είκοσι χιλιάδες φυλλάδια μεταφρασμένα στα  Ρώσικα, που παραμένουν στις αποθήκες του δήμου, όπως και μια σειρά ακόμα από θέματα που αφορούν την προβολή του νησιού.

Το σίγουρο είναι ότι ο Σαράντης Πανταζής είναι αυτό που λέμε «παλιά καραβάνα» τόσο στα «Δημοτικά» όσο και στο επικοινωνιακό παιχνίδι. Η μέχρι σήμερα πορεία του δείχνει ότι δεν χαρίζεται σ ότι  υπονομεύει  τις πράξεις  αλλά πολύ δε περισσότερο δεν προτίθεται να σταματήσει να λέει δημόσια την γνώμη του ακόμα και αν αυτή ενοχλεί.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ