1
Υλικά (για μία ταρτιέρα)
3 φλυτζάνια τσαγιού πράσινα κολοκύθια ψιλοτριμμένα
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
4 αυγά βιολογικά 
100γρ. τυρί καλαθάκι Λήμνου θρυμματισμένο
100γρ. τυρί κασκαβάλι τριμμένο
100γρ. τυρί μελίχλωρο τριμμένο
1/2 φλυτζάνι τσαγιού έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 
1 φλυτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
μυρωδικά εποχής (δυόσμος, άνιθος, μαϊντανός)
αλάτι, πιπέρι  

Εκτέλεση

Πολτοποιούμε στο blender το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα μυρωδικά και τα αναμιγνύουμε μέσα σε ένα μπωλ με τα κολοκύθια. Ανακατεύουμε το μίγμα μέχρι να γίνει ομοιογενές.
Χτυπάμε ελαφρά τα αυγά και τα ρίχνουμε μέσα στο μίγμα. Προσθέτουμε τα τριμμένα τυριά, το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια ρίχνουμε το αλεύρι.
Παίρνουμε μία ταρτιέρα, τη λαδώνουμε, την πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι και αδειάζουμε μέσα το μίγμα με τα κολοκυθάκια.
Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 C για μία ώρα περίπου μέχρι να ροδίσει

athinorama.gr

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ