ΛΗΜΝΟΣ

BINTEO: Η Λήμνος συνεχίζει να παράγει το «Χρυσό Μέλι»… και να σαρώνει στο εξωτερικό με αστέρια!

Ο κάθε τόπος , είναι διαχρονικά γνωστός για ένα συγκεκριμένο προϊόν, που ακολουθώντας παράδοση αιώνων και με την ίδια συνταγή φτάνει ακόμα και σήμερα στο τραπέζι μας.

 

Όσο και να ψάξει κανείς στο παρελθόν δεν μπορεί να εντοπίσει ιστορικά που ακριβώς ξεκινάει η ιστορία ενός αποδεδειγμένα από τα καλύτερα μέλια στον κόσμο.

 

Κάποιες ενδείξεις σε προϊστορικά ευρήματα αφήνουν ίχνη υποψίας τόσο για την παλαιότητα, όσο και την διαχρονικότητα ενός ίσως μοναδικού είδους θυμαρίσιου μελιού στο πλανήτη, το Αγνό παραδοσιακό Θυμαρίσιο μέλι Λήμνου.

D
Πολλαπλάσια βραβευμένο, αλλά και αναγνωρισμένο από εκατομμύρια καταναλωτές, σήμερα έρχεται να προστεθεί άλλο ένα αστέρι αναγνωρίζοντας και πιστοποιώντας την μοναδικότητα του.

E
Το τελευταίο αυτό εύσημο, αποδίδετε και πάλι στον μελισσοπαραγωγό Δημήτρη Χασάπη , ο οποίος μιλάει στην κάμερα του LimnosReport .

 

 

 

α

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!