Η αλήθεια για το ραγισμένο τζάμι του αεροσκάφους που αρχικά αποδόθηκε σε δρομολόγιο που ξεκινούσε από την Λήμνο στις 29 Απριλίου 2015.

Μετά το μεγάλο πανελλήνιο ενδιαφέρον, που λανθασμένα αναφέρθηκε σε δρομολόγιο της Λήμνου, το LimnosReport και σε πανελλήνια αποκλειστικότητα δημοσιεύει τα παρακάτω στοιχεία:

Το αεροσκάφος εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη – Αθήνα, όταν πάνω από την Λήμνο και σε ύψος 19.000 ποδών, κάποιο αντικείμενο χτύπησε το παράθυρο στο πιλοτήριο του αεροσκάφους, με αποτέλεσμα να προκληθεί ρωγμή .

Το αεροσκάφος συνέχισε κανονικά την πορεία του προς τον τελικό προορισμό που ήταν το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος των Αθηνών.

Τόσο η εμπειρία, όσο και η ψυχραιμία των χειριστών, δεν επέτρεψαν σε καμία στιγμή να προκληθεί κίνδυνος τόσο για το αεροσκάφος όσο και για τους επιβάτες.

Με την ασφαλή προσγείωση του αεροσκάφους της Aegean τύπου DASH-Q400, ελέγχθηκε αμέσως από τα αρμόδια όργανα του αεροδρομίου.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός του δείγματος αίματος που εντοπίστηκε στο εξωτερικό μέρος του τζαμιού του πιλοτήριου μιας και είναι ασύνηθες σε τέτοιο υψόμετρο να συναντώνται σμήνη πουλιών.

Λήφθηκε δείγμα αίματος που βρεθηκε στο σημείο της πρόσκρουσης και εστάλει προς ανάλυση στα εργαστήρια, ώστε να υπάρξουν ποιο συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τα αίτια του ατυχήματος για να λυφθούν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά ή κίνδυνοι στο μέλλον.

πιλοτηριο

Σε πανελλήνια αποκλειστικότητα, το LimnosReport, σας παρουσιάζει την φωτογραφία του ραγισμένου τζαμιού και φυσικά ευχαριστεί τους συνεργάτες του, ανά την Ελλάδα για το υλικό, τις ασφαλείς πληροφορείες και την εικόνα.


Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here