Ημέρα Παρασκευή 18/11/2011, ανακοινώνεται από την ιστοσελίδα του Δήμου ότι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λήμνου ύστερα από την αριθ. 122/2011 απόφασή της, ορίζει νέα ημερομηνία διενέργειας του ανοικτού, δημόσιου, διεθνή διαγωνισμού για την εκτέλεση της εργασίας με τίτλο «Εργασία μεταφοράς μαθητών των δημόσιων σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Λήμνου, για το σχολικό έτος 2011-2012» διότι στην προγραμματισμένη ημερομηνία την 24η Οκτωβρίου 2011 δεν κατατέθηκε καμία προσφορά.
Το πρόβλημα είναι ότι η ημερομηνία μέχρι την οποία μπορούμε να υποβάλλουμε αιτήσεις είναι μέχρι 4/11, ενώ ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 9/11!!!
Μόνο σε λάθος στις μπορούμε να το αποδώσουμε!!! Για άλλη μια φορά, ας μην εκθέτουμε τον Δήμο τόσο εύκολα!!!
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




