Πάνω από 1.400.000 τηλεθεατές έμειναν καρφωμένοι στην οθόνη της τηλεόρασής τους χθες το βράδυ για να απολαύσουν τις ερμηνείες του Βασίλη Καρρά, του δικού μας Στέλιου Ρόκκου αλλά και των υπολοίπων καλλιτεχνών οι οποίοι ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή “Στην υγειά μας ρε παιδιά”.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από τους πίνακες τηλεθέασης, χθες το βράδυ η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου έκανε πραγματικά ρεκόρ τηλεθέασης αφού κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών
Να υπενθυμίσουμε, οτι κατα την διάρκεια της εκπομπής πραγματοποιήθηκαν πολλές αναφορές στην Λήμνο και από τον Σπύρο Παπαδόπουλο αλλά και από τον Βασίλη Καρρά.
Ειδήσεις Σήμερα:
- Προσφορά ζωής για τη Λήμνο: Η οικογένεια Μπουμπούρα καλύπτει τις αεροδιακομιδές όλων των κατοίκων για τρία χρόνια
- Νέα απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου αλλάζει τα δεδομένα στη Λήμνο: Τι σημαίνει για επενδύσεις, έργα και περιοχές Natura
- Ακυρώνεται, η προγραμματισμένη για τις 6 Αυγούστου θεατρική παράσταση “Χάσαμε τη θεία, στοπ”!
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




