Το Σάββατοκύριακο πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες εξετάσεις για βαθμούς KYU(ζώνες ) Καρατε στη νέα ακαδημία αθλητών του Γ.Α.Σ Μύρινας ,κάτω από την επίβλεψητον CHIEF INSTRACTOR JKF GOJU-KAI, πρώην Γενικό Γραμματέα της τεχνικής επιτροπής της Ελληνικής Ομοσπονδίας, Καράτε(ΕΛΟΚ) και εκπρόσωπος της GOJU-KAI στην Ελλάδα, κ. Τσακατάνη Δημήτρη.
Ο Γ.Α.Σ Μύρινας επανέρχεται στο χώρο του Καράτε και επαναδραστηριοποιει το τμήμα που από το 2008 είχε συστήσει. Αυτή τη φορά η συνεργασία με την GOJU-KAI, την κρατική σχολή Καράτε της Ιαπωνίας, δίνει την δυνατότητα στους μαθητές να χρησιμοποιούν τις ταυτότητες που πήρανε σε οποία χώρα του κόσμου επιθυμούν μια και το σύστημα GOJU-KAI είναι το μοναδικό αποδεκτό και αναγνωρίσιμο σε όλα τα πλάτη και μήκη του πλανήτη.
Ως προς τα αποτελέσματα των εξετάσεων, οι μικροί μαθητές του Γ.Α.Σ Μύρινας παρουσίασαν πολύ καλή εικόνα δείχνοντας πως υπάρχει καλή διάθεση για το άθλημα . Οι επόμενες εξετάσεις για ζώνες είναι προγραματισμένες για το τέλος της σχολικής περιόδου .
Οι εγγραφές στην Ακαδημία συνεχίζονται καθημερινά. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα 2254025938-6948404977.
Ο Γ.Α.Σ. Μύρινας ανακοινώνει επίσης και τη δημιουργία τμήματος αυτοάμυνας ενηλίκων με σκοπό την γυμναστική, χωρίς τις απονομές ζωνών σε όσους δεν το επιθυμούν .Πληροφορίες στα παραπάνω τηλέφωνα.
LimnosReport
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




