ΛΗΜΝΟΣ

Η γνώμη σας μετράει…

Αίσθηση προκάλεσε η πρωτοβουλία μας να δώσουμε βήμα στον απλό πολίτη της Λήμνου, ώστε να εκθέσει την άποψή του σχετικά με την προσέλκυση επιχειρηματικών κολλοσσών (οι οποίοι δεν δραστηριοποιούνται απαραίτητα στον τομέα των τροφίμων). Υπενθυμίζουμε πως πριν από λίγους μήνες είδαμε να ανοίγει κατάστημα “Μασούτης” στο Τρίφωτο, ενώ ετοίμαζεται και κατάστημα της εταιρίας “ΑΒ Βασιλόπουλος”. Τα πρώτα σχόλια συζητιούνται ευρέως και διαμορφώνεται σιγά σιγά ένα γενικότερο κλίμα. Θέλουμε να καλέσουμε όμως, όλους όσους θεωρούν ότι έχουν μια κατασταλαγμένη άποψη (επιχειρηματίες, δημοτικοί άρχοντες, μέλη συλλόγων, απλοί καταναλωτές…) να την καταθέσουν. Είναι κρίμα κάποιες απόψεις να σιγομουρμουρούνται την στιγμή που μπορούν να ακουστούν από όλους. Το “limnosreport”  δεν πρόκειται να αφήσει αδημοσίευτο κανένα σχόλιο…

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!