Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοντιά προσκαλεί κατοίκους και επισκέπτες της Λήμνου στη 2η Γιορτή Καρπουζιού, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Αυγούστου, στις 21:00, στο γήπεδο του Κοντιά, σε μια γιορτή αφιερωμένη στο πιο δροσερό φρούτο του καλοκαιριού.
Η βραδιά υπόσχεται κέφι, χορό και ζωντανή μουσική με τον Νάσο Χαλκά και την παρέα του, οι οποίοι θα διασκεδάσουν το κοινό με ένα πλούσιο λαϊκό και νησιώτικο πρόγραμμα.
Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σουβλάκια, κεμπάπ και ποτά, ενώ το μεγάλο κέρασμα της διοργάνωσης θα είναι δωρεάν καρπούζι με λημνιό τυρί, ένας μοναδικός γευστικός συνδυασμός που αποτελεί αγαπημένη καλοκαιρινή συνήθεια και αναδεικνύει τα τοπικά προϊόντα του νησιού.
Η είσοδος στη γιορτή έχει οριστεί στα 3 ευρώ, προσφέροντας σε όλους τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε μια όμορφη καλοκαιρινή εκδήλωση που έχει στόχο να φέρει κοντά μικρούς και μεγάλους, προβάλλοντας παράλληλα την τοπική παράδοση, τη φιλοξενία και τις γεύσεις της Λήμνου.
Η Γιορτή Καρπουζιού φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως ένας από τους αγαπημένους θεσμούς του λημνιακού καλοκαιριού, προσφέροντας στιγμές διασκέδασης, γαστρονομίας και αυθεντικής νησιώτικης φιλοξενίας.
Ραντεβού την Παρασκευή 1 Αυγούστου, στις 21:00, στο γήπεδο του Κοντιά, για μια βραδιά γεμάτη μουσική, γεύσεις και… άφθονο καρπούζι!
Ειδήσεις Σήμερα:
- Μεγάλη δωρεά για τον Άγιο Ευστράτιο – Ο Γιώργος Κωνσταντέλλης αναλαμβάνει τη δημιουργία του πρώτου φαρμακείου στο νησί, συναντήθηκε με τον Άδωνι Γεωργιάδη.
- Lemnos Wine Trails-Ο αμπελώνας της Λήμνου: 2 βραδιές γευσιγνωσίας κρασιού στην ΑΠΟΘΗΚΗ
- Δύο πυροσβέστες νεκροί στη φωτιά στο Ρέθυμνο – Εγκλωβίστηκαν στο όχημά τους
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




