Μια ξεχωριστή και γεμάτη χαμόγελα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πορτιανού, ένα μικρό χωριό με μεγάλη ιστορία και ακόμη μεγαλύτερη καρδιά. Το χωριό γέμισε παιδικές φωνές, χαρά και γιορτινή διάθεση, προσφέροντας μοναδικές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους.
Χορός, παιχνίδι και πολλές εκπλήξεις περίμεναν τους μικρούς μας φίλους με την Synnefoula Synnefoulasevents ,
ενώ ο αγαπημένος Αη Βασίλης μοίρασε δωράκια και σκόρπισε ενθουσιασμό και χαμόγελα. Η ατμόσφαιρα ήταν ζεστή και χαρούμενη, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά πως όταν υπάρχει αγάπη και συνεργασία, δημιουργούνται όμορφες αναμνήσεις.

“Περάσαμε υπέροχα μαζί με τα παιδιά και ευχαριστούμε θερμά τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Πορτιανατών για την άψογη διοργάνωση και τη συνεχή του προσφορά στον τόπο και την τοπική κοινωνία. Ανυπομονούμε για την επόμενη όμορφη συνάντηση”.

Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




