Ο Δήμος Λήμνου ανακοίνωσε την πρόσληψη οκτώ (8) ατόμων με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως πέντε μηνών, για την κάλυψη έκτακτων αναγκών που προέκυψαν από τα έντονα πλημμυρικά φαινόμενα της 30ής Νοεμβρίου 2024. Η απόφαση εγκρίθηκε από τη Δημοτική Επιτροπή (απόφ. 409/2025) και αφορά κυρίως εργασίες αποκατάστασης ζημιών σε Μύρινα, Νέα Κούταλη και Ατσική, περιοχές που παραμένουν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έως τις 31 Ιανουαρίου 2026.
Οι θέσεις που προκηρύσσονται περιλαμβάνουν έναν (1) οδηγό κατηγορίας ΔΕ με ειδικά επαγγελματικά προσόντα (δίπλωμα Γ’ κατηγορίας και Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας – ΠΕΙ) και επτά (7) εργαζομένους ΥΕ Καθαριότητας Εξωτερικών Χώρων, για τους οποίους δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα.
Οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού σύμφωνα με τον νόμο 3584/2007, να είναι από 18 έως 67 ετών (ή έως 70 σε ειδικές περιπτώσεις), και να μην έχουν κωλύματα πρόσληψης. Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά περιλαμβάνουν ταυτότητα, τίτλους σπουδών όπου χρειάζεται, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και υπεύθυνες δηλώσεις για τα γενικά προσόντα και την προϋπηρεσία.
Οι αιτήσεις κατατίθενται από 2 έως 4 Δεκεμβρίου 2025 στο πρωτόκολλο του Δήμου στη Μύρινα ή ηλεκτρονικά στο dlimnou.proslipsi@gmail.com έως τις 14:00 της 4ης Δεκεμβρίου. Αρμόδια υπάλληλος για την παραλαβή είναι η Αναστασία Γκιόγκη (τηλ. 2254350028).
η ανακοίνωση
Ειδήσεις Σήμερα:
- Μύρινα: Χάθηκε χθες στην παιδική χαρά Αγ. Παντελεήμονα, φωτογραφικός φακός – Έκκληση για την επιστροφή του
- Τραμπ: Εξετάζει το ενδεχόμενο να δώσει περισσότερα στοιχεία για τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001
- Καταδίωξη στη Σάμο: Συνελήφθη 24χρονος διακινητής – 19 μετανάστες εντοπίστηκαν στη στεριά
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.



