ΛΗΜΝΟΣ

Ο Δήμος Λήμνου ολοκλήρωσε νέο κύκλο στειρώσεων σε 170 αδέσποτες γάτες

post-img

Ο Δήμος Λήμνου ολοκλήρωσε χθες, Τετάρτη 26 Νοεμβρίου, έναν νέο κύκλο στειρώσεων σε αδέσποτες γάτες, με την πολύτιμη συνδρομή της Εθελοντικής Δράσης Κτηνιάτρων Ελλάδας, που για άλλη μία φορά επισκέφθηκε στο νησί μας για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν στειρώσεις σε 170 αδέσποτες γάτες, οι οποίες έλαβαν χώρα στο Δημοτικό Κτηνιατρείο του Κοντιά.

Η δράση αυτή εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα του Δήμου για τη διαχείριση του πληθυσμού των αδέσποτων ζώων και την τήρηση των κανόνων ευζωίας τους. 

Ο Δήμος Λήμνου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τους εθελοντές κτηνιάτρους για την προσφορά τους, καθώς και προς τους εθελοντές των φιλοζωικών συλλόγων που συνέβαλαν καταλυτικά στη συγκέντρωση των ζώων, τα οποία στειρώθηκαν και ιδιαίτερα στο Animal Rescue Lemnos και την κα Αναστασία Παρίση για τις άοκνες προσπάθειές της.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.