ΛΗΜΝΟΣ

Λιποθύμησε στη Βουλή η Μαρία Αθανασίου της Ελληνικής Λύσης

post-img

Λιποθυμικό επεισόδιο είχε αργά το βράδυ της Τετάρτης (15/10) στη Βουλή η βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Μαρία Αθανασίου.

Ήταν λίγο μετά τις 11 το βράδυ όταν η κυρία Αθανασίου αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε στα έδρανα, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η συζήτηση για το εργασιακό νομοσχέδιο.

 

Άμεσα εισέβαλαν στην ολομέλεια οι γιατροί της Βουλής για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στην βουλευτή της Ελληνικής Λύσης και ενδεχομένως να διακομιστεί σε νοσοκομείο εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Η Μαρία Αθανασίου

INTIME NEWS / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.