ΛΗΜΝΟΣ

Η Μύρινα τίμησε την 113η επέτειο απελευθέρωσης της Λήμνου παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας(Βίντεο+φωτο)

post-img

Με σεμνότητα και περηφάνια πραγματοποιήθηκαν σήμερα στη Μύρινα οι εκδηλώσεις για την 113η επέτειο απελευθέρωσης της Λήμνου, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνου Τασούλα.

Οι εορτασμοί ξεκίνησαν με την επίσημη δοξολογία στον καθεδρικό ναό της πόλης και ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των πεσόντων. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απέτισε φόρο τιμής, τονίζοντας στη δήλωσή του τη σημασία της ιστορικής μνήμης και της ενότητας του ελληνικού λαού.

Η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στο παραλιακό μέτωπο του Ρωμέικου Γιαλού  της Μύρινας ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με τους μαθητές, τους συλλόγους και τα στρατιωτικά αγήματα να τιμούν την ημέρα με πειθαρχία και σεβασμό. Παρά τις όχι και τόσο ευνοϊκές καιρικές συνθήκες, οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν κανονικά, με την παρουσία κοινού να είναι διακριτική αλλά ουσιαστική.

Η Λήμνος για ακόμη μια χρονιά τίμησε τους αγώνες και τις θυσίες που οδήγησαν στην ελευθερία, δίνοντας το μήνυμα ότι η μνήμη παραμένει ζωντανή και δυνατή.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.