Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας στα νότια. Άνεμοι έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ στο Αιγαίο.
Πιο αναλυτικά, την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου αναμένεται αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 8 έως 25-26 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 8 έως 29-31 βαθμούς Κελσίου, στη Θεσσαλία από 9 έως 29 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο από 10 έως 31-33 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 30-33 βαθμούς Κελσίου, στα Επτάνησα από 16 έως 27-28 βαθμούς Κελσίου, στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 13 έως 27-29 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 5-6 μποφόρ και τοπικά έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι από ανατολικές-βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ.
Ειδήσεις Σήμερα:
- Τα νέα δρομολόγια του Blue Star Myconos από 22 Απριλίου έως 31 Μαΐου 2026
- Ανδρουλάκης από τη Λέσβο: Η κυβέρνηση απέτυχε – Πέντε μέτρα για να στηρίξουμε τους κτηνοτρόφους του νησιού
- Θρίλερ στην Κρήτη: Αγωνιώδεις έρευνες για τον εντοπισμό της 43χρονης μετά τον θάνατο του συντρόφου της – Πού την αναζητούν
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




