ΛΗΜΝΟΣ

ΠΝ: Εξέδωσε αντι-NAVTEX στην Λήμνο για τις έρευνες του «Πίρι Ρέις» που εξήγγειλαν οι Τούρκοι.

post-img

Στην έκδοση ΝAVTEX προχώρησε σήμερα Κυριακή ο σταθμός της Λήμνου της Υδρογραφικής Υπηρεσίας του Πολεμικού Ναυτικού, σε απάντηση αντίστοιχης τουρκικής, με την οποία προαναγγέλλονται ωκεανογραφικές έρευνες από το «Πίρι Ρέις» από αύριο, 15 Σεπτεμβρίου, και για το επόμενο δεκαήμερο.

Την αντίδραση της ελληνικής πλευράς προκάλεσαν τα μεμονωμένα μεν στίγματα των τουρκικών ερευνών, τα οποία, ωστόσο, ξεκινούν από την ευρύτερη περιοχή των Δαρδανελίων και φτάνουν μέχρι το βορειοανατολικό Αιγαίο (χωρίς να δεσμεύουν κάποια συγκεκριμένη περιοχή).

 

 

Η ελληνική NAVTEX αναφέρει πως αρκετές από τις υποδεικνυόμενες θέσεις εμπίπτουν εντός της ελληνικής δικαιοδοσίας για έκδοση NAVTEX.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.