ΛΗΜΝΟΣ

“Δίντραμο η Διτούμπανο”, απόψε στις 20:00 κεντρική αγορά της Μύρινας στο “Κρύσταλλο”.

post-img
Μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά θα απολάυσουν όσοι βρεθουν απόψε στην κεντρική αγορά της Μύρινας στο “Κρύσταλλο”.
Γράφει ο  George Kasavetis
ΔΙΝΤΡΑΜΟ ή ΔΙΤΟΥΜΠΑΝΟ
Απόψε με τον απίθανο, το τρίτο μάτι των βαθέων Alexandros Lambrovassilis, τον ομοούσιο, κάνουμε ένα εντελώς ελεύθερο jam, με αφετηρία δύο drummers έξω, στην αγορά της Μύρινας.
Γιατί οργανώνονται οι ρυθμοί; Τι χρειάζεται για να υπάρξει μουσική; Αρθρώνονται οι συνειρμοί; Ο διάλογος είναι πράγματι παραγωγικός;
Από πού πηγάζει η ποίηση; Η αλληλεγγύη;
Αυτά και άλλα πολλά, δεν θα απαντηθούν βεβαίως, αλλά θα ξανά-μανά-ερωτηθούν σήμερα έξω από το “Κρύσταλλο”. Τέλος πάντων, εμείς θα κάνουμε το ΔΙΝΤΡΑΜΟ ή ΔΙΤΟΥΜΠΑΝΟ, στις 8.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.