Η νέα είσοδο στην νυχτερινή διασκέσαση στην Λήμνο το AMOS LUXURY BEACH BAR έρχεται απόψε, Τετάρτη 2 Ιουλίου με καλοκαιρινές μουσικές και θέα το μπλέ του Αιγαίου να σας προσφέρει ένα ξεχωριστό βράδυ !
Στις μουσικές επιλογές ο DJ Kostas Traikos, με καλοκαιρινές και όχι μόνο επιτυχίες θα ανεβάσει την διαθεσή σας, ενώ τα πιο εξωτικά signature cocktails με premium ρούμια, θα σας κάνει να ξεχάσετε πότε τελειώνει η νύχτα!
Το καλοκαίρι είναι εδώ και το AMOS LUXURY BEACH BAR σας περιμένει !
Στην Μύρινα, στα Ρηχά Νερά,
Κρατήσεις: 6974141414
Ειδήσεις Σήμερα:
- Βόλος: Ελεύθερος ο 12χρονος που απείλησε με σουγιά συμμαθητή του – Τι πρότεινε η Εισαγγελία Ανηλίκων
- Αμπελόκηποι: Άνδρας έπεσε από τον 24ο όροφο του Πύργου Απόλλων
- Ο Γενικός Γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο Μιλτιάδης Γλυμής εκπροσωπεί την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για την 113η επέτειο απελευθέρωσης του Αγίου Ευστρατίου
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.