ΛΗΜΝΟΣ

Βραβεύτηκαν οι Αριστούχοι μαθητές της Λήμνου από το ίδρυμα “ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΛΑΒΔΑΡΑΣ”.(Βίντεο+φωτό)

post-img

Σε μια όμορφη και γεμάτη χαμόγελα εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 27 Ιουνίου το απογευμα στην ΛΑΦ Μύρινας η  καθιερωμένη πια εκδήλωση βράβευσής  από το ίδρυμα «Αγοραστού Λαβδαρά» στους  πρωτεύσαντες τελειόφοιτους των Λυκείων της Λήμνου.

Την εκδηλώση οργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου μαζί με το  ίδρυμα “Λαβδαρά” ενώ το παρόν έδωσαν εκτός από τους μαθητές, γονείς και τους καθηγητές των παιδιών, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, της εκκλησιάς και των ενόπλων δυνάμεων.

Να σημειώσουμε ότι παρόν ήταν και ο αδερφός του ευεργέτη και μέλος του ιδρύματος Βαγγέλης Λαβδαράς συνοδευόμενος από την σύζυγό του και τον εκπρόσωπο  του ιδρύματος στην Λήμνο Λάκη Πλαφαδέλλη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο με καταγωγή από την Λήμνο  Θωμάς Αλιγονάριας Γ.Γ του υπουργείου Παιδείας της Νέας Νότιας Ουαλίας (New South Wales).

Οι παριστάμενοι αφού αναφέρθηκαν στους σύντομους χαιρετισμούς τους στην σπουδαιότητα του γεγονότος, της προσπάθειας των παιδιών, της υποστηρικτικότητας του οικογενειακού περιβάλλοντος της βοήθειας του σχολείου και φυσικά την επιβράβευση του ιδρύματος χειροκρότησαν όλοι μαζί τα παιδιά που παρέλαβαν επιταγές των 3000ευρώ η πρώτη  και από δύο επιταγές των 1500ευρώ οι δεύτερος και τρίτος που ισοβάθμισαν.

Βραβεύτηκαν οι :

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΟΥΔΡΟΥ

Κωνσταντίνου Παναγιώτα-Κυβέλη του Αλέξανδρου με βαθμό απολυτηρίου 19,9

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΥΡΙΝΑΣ

Κυριαζίδης Θεοφύλακτος του Ευτύχιου με βαθμό απολυτηρίου 19,8

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΥΡΙΝΑΣ

Χαρίτου Γεωργία-Χριστίνα του Σαράντη με βαθμό απολυτηρίου 19,8

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.