Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb o διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Κοντοπουλίου, Άγγελος Βλάττας-Λαμπρινός έκανε γνωστό νέο περιστστικό βανδαλισμών που σημειώθηκαν στο προαύλιο του σχολείου.
Πιο συγκεκριμένα σήμερα το πρωί, Τρίτη κατά την προσέλευσή του στο σχολείο διαπίστωσε ότι στον εξωτερικό του κτηρίου χώρο είχαν γίνει από αγνώστους, πιθανόν παιδιά όπως αναφέρει και η ανάρτηση, καταστροφές στα σκαλιά αλλά και στα κάγκελα της περίφραξής.
Να σημειώσουμε ότι ανάλογο περιστατικό είχε σημειωθεί και πέρυσι καταγράφοντας ζημίες με σπασμένα τζάμια , πόρτες κ.α.

Ειδήσεις Σήμερα:
- Μητσοτάκης: Η πλατφόρμα PosoKanei ήρθε για να μείνει – Έως 36.000 ευρώ για το πρόγραμμα «Ανακαίνιση Κατοικίας»
- Το εμβόλιο HPV μηδένισε τους θανάτους από καρκίνο του τραχήλου της μήτρας στις νεαρές γυναίκες
- Σοκάρουν οι καταγγελίες κατά πρώην αρχιμανδρίτη: «Μας έλεγαν ότι είναι στη θέση του Θεού» – Οι μαρτυρίες 4 γυναικών για βιασμούς
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




