Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 22/5 από το Λιμεναρχείο Μύρινας στην παραλία του Αυλώνα «Άσκηση Καταπολέμησης Ρύπανσης» . Η άσκηση πραγμτοποποιείται κάθε 2 χρόνια προκειμένου να είναι σε ετοιμότητα ο μηχανισμός σε περιστατικά ρύπανσης της θάλασσας από πετρέλαιο αλλά και άλλες επιβλαβείς ουσίες.
Το σενάριο της άσκησης περιλαμβάνει ρύπανση στην θαλασσιά περιοχή του Αυλώνα κατά την διάρκεια εφοδιασμού του εργοστασίου της ΔΕΗ από δεξαμενόπλοιο.

Ειδήσεις Σήμερα:
- Tραγι-κωμωδία «Λιωμένο βούτυρο», Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Ιουνίου & ώρα 21:00 στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρούλα.
- ΗΠΑ – Ιράν συμφώνησαν σε έναν οδικό χάρτη 60 ημερών – Η σύγκρουση επισκιάζει την παγκόσμια οικονομία
- Λειψυδρία στα νησιά: «Δομικό πρόβλημα η διαχείριση υδάτων» – Οι προτάσεις Βαρελίδη και Λέκκα
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




