Την Λήμνο θα επισκεφθεί η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη μαζί με εκπροσώπους του τουριστικού κολοσσού της Γερμανικής TUI.
Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 15 Μαϊου και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες περιλαμβάνει ένα περιηγητικό ημερήσιο οδοιπορικό σε σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος αλλά και συναντήσεις με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και τουριστικούς παράγοντες της Λήμνου.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στις παραλίες, σε αρχαιολογικούς χώρους , το μουσείο παιδικού παιχνιδιού και ιδιαίτερα σε επισκέψιμα οινοποιεία του νησιού. Η άφιξη προγραμματίζεται για νωρίς το πρωί και η αναχώρηση το βράδυ της ίδιας μέρας.
Οι παραλίες, Πλατύ, Θάνος , Εβγάτης στο επίκεντρο των επισκέψεων.
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.