Με ανακοινωσή τους ο σύλλογος “Ενεργοί πολίτες Λήμνου” αναφέρεται στην επιτυχή διοργάνωση του πανηγυριού του Αγίου Γεωργίου στην Καλλιόπη και το τρέξιμο των αλόγων.
Η ανακοινωση,
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Καλλιοπη το πανηγύρι του Αγίου Γεωργίου. Το διήμερο 22&23 Απριλίου πλήθος κόσμου συμμετείχε στη λιτάνευση των εικόνων την παραμονή και ανήμερα παρευρέθηκε στο τρέξιμο των αλόγων και το γλέντι που ακολούθησε στην πλατεία του χωριού.
Είμαστε υπερήφανοι που συντελέσαμε στη διατήρηση του εθίμου που συνοδεύει τη μνήμη του Αγίου Γεωργίου.
Ο Συλλογος μας θα συμβάλει με κάθε τροπο στη συνέχιση των εθίμων στα χωρια μας. Χαιρόμαστε εξαιρετικά για τη συμμετοχή και απερίγραπτη βοήθεια των νέων στην όλη διοργάνωση.
Ευχαριστούμε το Δήμο Λημνου και όλους τους υπαλλήλους του Δήμου για τη μεγάλη προσπάθεια τους στην προετοιμασία του χωριού.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς που συνέβαλαν στην κάλυψη των αναγκών των εκδηλώσεων.
Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές που στήριξαν παντοιοτρόπως το εορταστικό διήμερο.
Και του χρόνου να έχουμε υγεία να προσφέρουμε στον τόπο μας.

Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.



