ΛΗΜΝΟΣ

Α.Ο. Πολυκράτης Σάμου – Φιλοπρόοδος Όμιλος Βροντάδου 59-76. Άυριο ο τελικός με Ήφαιστο.

post-img

Α.Ο. Πολυκράτης Σάμου – Φιλοπρόοδος Όμιλος Βροντάδου 59-76 ο δεύτερος αγώνας για την αναδειξη του Πρωταθλητή στην Β’ Φάσης Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Εφήβων (Προκριματικά) 2024/25.

‘Ετσι λοιπόν ο τίτλος του πρωταθλητή και η πρόκριση στην επόμενη φάση θα κριθεί αύριο στο μεταξύ τους παιχνίδι ανάμεσα σε Ήφαιστο και Φιλοπρόοδος Όμιλο Βροντάδου  στις 21:00.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.