ΛΗΜΝΟΣ

«Όταν η αφήγηση συναντά την παιδική yoga». Κυριακή

post-img

 

Χριστούγεννα σημαίνει μαγεία! Και τι καλύτερο από το να τη ζήσουμε μέσα από όμορφες και δημιουργικές δραστηριότητες! Η Παιδική Δανειστική Βιβλιοθήκη Λήμνου με την υπεύθυνη Δέσποινα Αρχοντίδου και η Ελένη Λάρδη, νηπιαγωγός και δασκάλα παιδικής yoga, με την υποστήριξη του Μ.Ε.Α.Σ “ΛΗΜΝΟΣ” προσκαλεί παιδιά 6 – 10 ετών σε μία αξέχαστη εμπειρία γεμάτη φαντασία και κίνηση.

Αρχικά, μέσα από την αφήγηση παραμυθιού θα ταξιδέψουμε με το άρωμα των Χριστουγέννων και στη συνέχεια, μέσα από την παιδική yoga, θα συνδυάσουμε το παιχνίδι με τη χαλάρωση. Προϋπόθεση η εγγραφή στην Παιδική Δανειστική Βιβλιοθήκη και η κράτηση θέσης.

Εάν θέλετε πάρτε μαζί σας μια μικρή κουβερτούλα και ένα μαξιλαράκι, φορέστε άνετα ρούχα, ζεστές κάλτσες και το πιο φωτεινό σας χαμόγελο και ελάτε να γνωριστούμε!

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου.  Παλίο Λιμάνι Μύρινας κτήριο ΕΑΣ , στις 16:45.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.