Και η Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου συμπαρίσταται με επιστολή του στους υποψήφιους της Λήμνου για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Λέσβου-Λήμνου.
Πιο συγκεκριμένα:
Σχετικά με τις εκλογές που του εμπορικού επιμελητήριου Λέσβου που διεξήχθησαν στις 30.11. 2024 υπό ακραία κακοκαιρία και την κρατική οδηγία περιορισμού κυκλοφορίας,
Θα θέλαμε να εκφράσουμε την εναντίωση μας στην τροπολογία που πέρασε από τη βουλή η οποία αδικεί τον επιχειρηματικό κόσμο της Λήμνου και περιθωριοποιεί για ακόμη μία φορά το νησί μας. Θεωρούμε ότι η εκπροσώπηση της Λήμνου με μόνο δυο μέλη είναι ανεπαρκής και δεν ανταποκρίνεται στο μέγεθος της επιχειρηματικής δραστηριότητας και ανάπτυξης του νησιού μας.
Εκφράζουμε την αμέριστη υποστήριξη μας στους Λημνιούς υποψηφίους των εκλογών στην προσπάθεια τους για την αποκατάσταση της ισχυρής εκπροσώπησης του νησιού μας και καλούμε τα μέλη μας με δικαίωμα ψήφου να δυναμώσουν με την ψήφο τους αυτή την προσπάθεια στις επαναληπτικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 14 και 15 Δεκεμβρίου ώστε η Λήμνος συσπειρωμένη να δώσει ένα δυναμικό παρόν καταδικάζοντας με αυτόν τον τρόπο την άδικη και άνιση μεταχείριση του νησιού μας.
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




