ΛΗΜΝΟΣ

Φωταγωγήθηκε το Δέντρο! Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και μελωδίες στην Αγορά της Μύρινας!!(Βίντεο+φωτο)

post-img

Μικροί και μεγάλοι «πλημμύρισαν» την πλατεία Υψιπύλης στην Μύρινα  για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου Λήμνου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 29 Νοεμβρίου με την συμμετοχή και του Εμπορικού Συλλόγου Λήμνου.

Τη φωταγώγηση πραγματοποίησε  Δήμαρχος Ελεονώρα Γεώργα ενώ

ακολούθησε εορταστικό μουσικό πρόγραμμα από τη Φιλαρμονική του Δήμου και το συγκρότημα κρουστών σύγχρονης και παραδοσιακής μουσικής “Bartalia” την  παιδική χορωδία ενώ την μουσική βραδιά έκλεισαν μουσικά οι 3LALOUN.  

  Οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με διάφορες εκπλήξεις που διοργάνωσε η “Συννεφούλα”  και φυσικά τον αγαπημένο τους Άγιο Βασίλη, που τους μοίρασε κεράσματα και δώρα .

Συμμετείχαν ακόμη η ΣΑΕΚ και το ΤΕΤΔ  του Πανεπιστημίου Αιγαίου.   

Η φωταγώγηση από άλλη οπτική.

 

 

 

es

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.