ΛΗΜΝΟΣ

Φωτίστηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Βάρος! (φωτο)

post-img
“Το Πάρκο του Άγιου Βασίλη” στην πλατεία του χωριού Βάρους,  πλημμύρισε εχθές από χριστουγεννιάτικες μελωδίες, φωνές και παιχνίδια των μικρών μας φίλων. Μαζί τους γίναμε όλοι παιδιά και ζήσαμε κάτι από τη μαγεία των Χριστουγέννων.
Ο τοπικός πολιτιστικός  σύλλογος του χωριού έγραψε: 
Ευχαριστούμε πολύ τους εθελοντές που (εδώ και ένα μήνα τουλάχιστον) καθημερινά ήταν δίπλα στον Σύλλογό μας βοηθώντας να προετοιμάσουμε την όμορφη γιορτή μας για να σας υποδεχτούμε με πολλή χαρά.
Ευχαριστούμε όλους εσάς που για άλλη μια χρονιά πλημμυρίσατε το μικρό μας Βάρος, μας τιμήσατε με την παρουσία σας και κάνατε ξεχωριστή αυτή τη γιορτή.
Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές να έχουμε και του χρόνου με υγεία!

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.