ΛΗΜΝΟΣ

«Γαστρονομικό ταξίδι στις γειτονιές του Ρεΐζντερε» ετοιμάζει για 2η χρονιά ο Μ.Ε.Σ. «Άγιος Δημήτριος» Λήμνου.

post-img

«Γαστρονομικό ταξίδι στις γειτονιές του Ρεΐζντερε» ετοιμάζει για 2η χρονιά ο Μ.Ε.Σ. «Άγιος Δημήτριος» Λήμνου.

Οι γυναίκες του χωριού, ξεκίνησαν τις προετοιμασίες ώστε την Κυριακή 14 Ιουλίου, να είναι όλα έτοιμα και το πάρκο του Αγίου Δημητρίου, να «πλημμυρίσει» από Μικρασιάτικες μυρωδιές και γεύσεις.

Η φετινή γιορτή εμπλουτίζεται και πέρα από τη «Ρεϊζντεριανή τυρόπιτα» που πέρσι κέρδισε τις εντυπώσεις, θα παρασκευαστεί και «τσαρκαμάς», μια πίτα με ελάχιστα υλικά αλλά πλούσια γεύση, που οι απόγονοι των Μικρασιατών συνεχίζουν να φτιάχνουν ως τις μέρες μας.

Κι αν σας έρθει η επιθυμία να μάθετε κι εσείς να φτιάχνετε «Ρεϊζντεριανή τυρόπιτα» και «τσαρκαμά», σε ειδικά διαμορφωμένη γωνιά θα σας δοθεί η  δυνατότητα να φτιάξετε τις δικές μας λιχουδιές!

Τέλος, εκδήλωση στον Άγιο Δημήτρη χωρίς μουσική γίνεται;

Όχι φυσικά!

«Γαστρονομικό ταξίδι στις γειτονιές του Ρεΐζντερε»

Κυριακή 14 Ιουλίου στις 21:00 στο πάρκο Αγίου Δημητρίου

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!