ΛΗΜΝΟΣ

Αναρτήθηκε η Διακήρυξη για τον αιγιαλό-παραλίες στην Λέσβο….”τα πάνω κάτω” στην Λήμνο.

post-img

Αναρτήθηκε η  2η Διακήρυξη Δημοπρασίας της Κτηματικής Υπηρεσίας Λέσβου  για παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού – παραλία. Στην διακήρυξη αναγράφονται οι συντεταγμένες  των εκτάσεων που θα παραχωρηθούν για 2 έτη στους ενδιαφερόμενους, ενώ αποτυπώνονται και σε  σχεδιαγράμματα.

Σύμφωνα με όσα αποτυπώνονται  τα τετραγωνικά  που είναι προς παραχώρηση είναι κατά πολύ λιγότερα  από αυτά που είχαν   παραχωρηθεί ί το 2023.

 

2η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΔΑ (1)

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.