ΛΗΜΝΟΣ

Πανηγυρίζει την Λαμπροτρίτη ο Ι.Ναός των Αγίων Ραφαήλ -Νικολάου &Ειρήνης.

post-img

ΤΗΝ ΛΑΜΠΡΟΤΡΙΤΗ ( 07 MAΪOY 2024 ) ΕΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΡΑΦΑΗΛ – ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ.

ΜΕΤΟΧΙ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΤΗ Ν. ΛΗΜΝΟ ( ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥΔΡΟΥ).

  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΗΣ

ΛΑΜΠΡΟΔΕΥΤΕΡΑ :  06 MAΪOY    19:00  ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ

ΛΑΜΠΡΟΤΡΙΤΗ       : 07 MAΪOY    07:30 ΟΡΘΡΟΣ – ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

ΤΙΣ  ΙΕΡΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΘΑ ΤΕΛΕΣΟΥΝ  ΟΙ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΙ π. ΦΙΛΟΘΕΟΣ ΚΑΙ π. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.