ΛΗΜΝΟΣ

Με “γεμάτο” γήπεδο και ήττα για τον Ήφαιστo ξεκίνησε η Β’ Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μπάσκετ  Εφήβων.(Βίντεο+φωτο)

post-img

Μια πολύ ωραία διοργάνωση εξελίσσεται  από χθες στο κλειστό «Νίκος Σαμαράς». Πρόκειται για την Β’ Φάση του Πανελλήνιου  Πρωταθλήματος Μπάσκετ  Εφήβων  με την συμμετοχή τριων ομάδων, Ηφαίστος, Πραμνός Ικαρίας και ΒΑΟΛ Χίου σε τουρνούα για έναν νικητή που θα περάσει στην επόμενη Φάση.

Χθες σε μια εορταστική ατμόσφαιρα με πολύ κόσμο  ξεκίνησε το τουρνουά με τον γηπεδούχο Ήφαιστο να υποδέχεται τον Πραμνό Ικαρίας με τον δεύτερο να κερδίζει το παιχνίδι με 61-64 σ ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κράτησε την αγωνία των θεατών «ψηλά» μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Ευχάριστη έκπληξη για τους θεατές οι μικρές Τσιρλίντερς  που κέρδισαν δίκαια το χειροκρότημα των θεατών!

Το τουρνουά συνεχίζεται  σήμερα Σάββατο 20/04/2024

20.00

ΒΑΟΛ Χίου – Pramnos Basketball

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!