ΛΗΜΝΟΣ

To Γυμνάσιο Μούδρου κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό Hackathon Selma 2024

post-img

To Γυμνάσιο Μούδρου «Αργύριος Μοσχίδης» κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό Hackathon Selma 2024 (Social and Emotional Learning Mutual Awareness), εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Μεταξύ των πολλών συμμετοχών σχολείων από όλη την Ελλάδα, δημόσιων και ιδιωτικών, το βίντεο “Να αγαπάς” του Π. Θαλασσινού, που δημιουργήθηκε στη νοηματική γλώσσα από τους μαθητές και τις μαθήτριες και των τριών τάξεων του σχολείου, με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους, έκανε εντύπωση και συγκίνησε!

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν οι μαθητές/τριες: Γιώργος Λεβογιάννης Ερημάκης, Στέλλα Μπαλτζή, Αθηνά Παπαδοπούλου και Αρετή Κουντούρη-Αρναούτη. Υπεύθυνοι υλοποίησης του διαγωνιστικού βίντεο ήταν οι εκπαιδευτικοί: Αβραάμ Ελένη, φιλόλογος Ειδικής Αγωγής, Δημήτριος Φωκάς, μαθηματικός και Γιάννης Μεταξάς, μαθηματικός Ειδικής Αγωγής

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.