ΛΗΜΝΟΣ

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λήμνου ευχαριστεί το 3ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας.

post-img
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λήμνου ευχαριστεί θερμά το 3ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας για την προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης στη Δομή.
Ειδικότερα, τη Δευτέρα 1/4/2024 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη αντιπροσωπείας μαθητών του σχολείου, συνοδευόμενων από τις δασκάλες τους, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος ¨Κοινότητα και Σχολείο¨.
Τους μαθητές υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό η Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Δημότη και Κοινωνικής Πολιτικής κα Ιωάννα-Ελπίδα Διαματάρη, καθώς και το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου, το οποίο τους ενημέρωσε σχετικά με τη λειτουργία της Δομής και τις παροχές προς τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, ενώ απάντησε και στις ερωτήσεις που τέθηκαν από τους μικρότερους κυρίως μαθητές.
Στη συνέχεια, τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από τα παιδιά τοποθετήθηκαν από τα ίδια στα ράφια του Κοινωνικού Παντοπωλείου, με σκοπό να διανεμηθούν το προσεχές διάστημα στους ωφελούμενους της Δομής.
Εγκάρδιες ευχαριστίες λοιπόν στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για την κίνηση τους αυτή, που αποτελεί παράδειγμα για όλους μας και επισημαίνει την αξία της προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!