Με μεγάλη συμμετοχή και παρά τις όχι τόσο καλές καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε στην Μύρινα, το Περιφερειακό πρωτάθλημα ανώμαλου δρόμου για τον όμιλο της Λήμνου.
Οι αθλητές του Α.Ο.Ηφαιστία και της Α.Ε.Λήμνου συμμετείχαν σ όλες τις κατηγορίες και κέρδισαν το χειροκρότημα όλων όσων παρευρέθηκαν.
Ήταν μια πολύ όμορφη διοργάνωση που τον συντονισμό είχε ο σύνδεσμος κριτών στίβου Λήμνου ενώ τόσο οι προπονητές των δύο συλλόγων όσο και τα μέλη των Διοικήσεων συνεργάστηκαν για την επιτυχία της .
Παρόντες και οι «άνθρωποι» της τοπικής Αυτοδιοίκησης με την Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Ιουλία Λυγδά αλλά και τον Σύμβουλο αθλητισμού της Περιφέρειας ΒΑ Βασίλη Κρέτση .
Συγχαρητήρια σ όλους!
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.


























