ΛΗΜΝΟΣ

Αποτελέσματα ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΛΜΕ Λήμνου & Αγίου Ευστρατίου

post-img

Ανακοινώνουμε τα αποτελέσματα των Εκλογών της ΕΛΜΕ Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου με πολύ μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για τη συμμετοχή των συναδέλφων, η οποία ήταν ιδιαίτερα αυξημένη με 124 ψηφίσαντες, έναντι 109 το 2022. Σχεδόν το 100% των εκπαιδευτικών της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου συμμετείχαν στη δια ζώσης διαδικασία της ένωσης.  Οι εκπαιδευτικοί των νησιών μας με τη μαζική τους παρουσία έδωσαν μία ηχηρή απάντηση στην προσπάθεια του Υπουργείου να πλήξει τη λειτουργία των ενώσεών μας με την εφαρμογή ηλεκτρονικών αρχαιρεσιών και απρόσωπων διαδικασιών που προβλέπει ο νόμος Χατζιδάκη. Αποτελεί μια επιβράβευση της προσπάθειας που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια για να γίνει η ΕΛΜΕ το αποκούμπι των εκπαιδευτικών, ο οργανωτής μικρών και μεγάλων διεκδικήσεων, ασπίδα προστασίας των δικαιωμάτων κάθε συνάδελφου. Με βάση το καταστατικό της ΕΛΜΕ οι έδρες στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο κατανέμονται ως εξής: Αγωνιστική Συσπείρωση 4 έδρες, Ανεξάρτητος υποψήφιος 1 έδρα και Αγωνιστικές Παρεμβάσεις 0 έδρες. 

Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής: Ντζάνη Ευστάθιο, Μερεντίτη Ηλία, Παπασωτηρίου Στέλιο, Τανανάκη Γεώργιο, Χονδρούδη Ασημένια για την ανεκτίμητη βοήθεια και τη μεγάλη υπομονή τους. Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Ψήφισαν 124
Έγκυρα 120
Λευκά 01
Άκυρα 03
Παρατάξεις Ψήφοι Έδρες
Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών  75 4
Αγωνιστική Παρέμβαση 19
Ανεξάρτητος Υποψήφιος 26 1

 

Αναλυτικά η σταυροδοσία:

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών  Αγωνιστική
Παρέμβαση
Ανεξάρτητος Υποψήφιος
Βλάχου Χρυσάνθη: 16 Κιτσώνας Μιχάλης: 14 Μέλλιος Γεώργιος: 26
Γκάσταρη Ετσταθία: 22 Ρώιμπα Φωτεινή: 16
Καραμσαλής Γεώργιος: 18 Φατής Αθανάσιος: 11
Κατσαντώνη Άννα: 24
Κοβάνογλου Μαρία: 13
Λουρίδα Ελένη: 29
Ξυπτεράς Ανδρέας: 62
Για Εποπτικό Συμβούλιο
Ψήφισαν 124
Έγκυρα 103
Λευκά 19
Άκυρα 02

Αναλυτικά η σταυροδοσία:

Τσέτσου Παρασκευή 59
Κονιδάρη Αγγελική 51
Πάσχου Τζένη 51

Η συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου σε Σώμα θα προκύψει κατά την πρώτη του  συνεδρίαση  εντός  8  ημερών  από  την  ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!