ΛΗΜΝΟΣ

ΙΕΚ Λήμνου :Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε και συνεχίζει και φέτος η κατάρτιση των σπουδαστών μας στο Γενικό Νοσοκομείο Λήμνου.

post-img
Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε και συνεχίζει και φέτος η κατάρτιση των σπουδαστών μας στο Γενικό Νοσοκομείο Λήμνου. 
Η υλοποίηση της κατάρτισης των σπουδαστών/τριών του Ι.Ε.Κ. στο Νοσοκομείο Λήμνου πραγματοποιείται χάρις στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, το οποίο συνυπογράφηκε στις 24/12/2021 από τη Διευθύντρια του Δ.ΙΕΚ ΛΗΜΝΟΥ κα Λυγδά Ιουλία και τον Διοικητή του Νοσοκομείου Λήμνου κ. ΚανταράΤριαντάφυλλο, προσφέροντας τη δυνατότητα στους καταρτιζόμενους να σπουδάσουν στη Λήμνο, να αξιοποιήσουν τους πλήρως εξοπλισμένους χώρους του Νοσοκομείου, να εμπεδώσουν τις γνώσεις που απέκτησαν κατά τη θεωρητική τους εκπαίδευση και να τις εφαρμόσουν στο πλαίσιο παροχής νοσηλευτικής φροντίδας σε πραγματικό εργασιακό περιβάλλον. 
Κάθε εβδομάδα οι σπουδαστές μας αναβαθμίζουν τις δεξιότητές τους και αποκτούν εξοικείωση και εμπειρία προβαίνοντας σε μέτρηση σακχάρου, λήψη ζωτικών σημείων, χορήγηση εισπνεόμενων φαρμάκων, σίτιση με ρινογαστρικό σωλήνα, περιποίηση ασθενή και σε ότι άλλο μπορούν να συμμετέχουν στα πλαίσια του μαθήματος ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ (ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ) υπό την καθοδήγηση της εκπαιδεύτριάς τους κ. Δοσεμετζή Όλγας και πάντα με καλή διάθεση, χαμόγελο, σεβασμό και αγάπη προς τον συνάνθρωπο.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ
τη Διοίκηση και ειδικά τον Διοικητή κ. Κανταρά Τριαντάφυλλο, καθώς και το Ιατρικό & Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου για την πραγματικά άριστη συνεργασία μας!!!

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!